Filter opties Showing all 11 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 11 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 11 results

Werppijpen en voerscheppen voor Karpervissen

Werppijpen en voerscheppen mogen niet ontbreken in je karperuitrusting. Omdat elke situatie aan de waterkant anders is hebben wij een mega grote collectie voerscheppen en werppijpen op voorraad. Onze collectie is opgebouwd voor en door specialisten en bestaat enkel uit top producten.

Met onze voorraad aan verschillende type werppijpen en of voerscheppen kun jij je aas op iedere stek krijgen daar waar jij wilt. Er is een grote keuze in onze karperwinkel De Tacklebox. Er zijn modellen die je zelfs kan inklappen zodat het nog compacter wordt om mee te nemen.

Wat is het nut van een werppijp of voerschep?

Bij het vissen op karper wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een werppijp of voerschep. Je kan met een voerschep lekker eenvoudig al je partikels over een grote afstand gooien dan met je blote handen, en je handen blijven ook nog eens schoon en droog.

Wil je de sappen, sludge, mee het water in werpen dan gebruik je een dichte voerschep en wil je dat niet dan gebruik je een voerschep met gaten de zogenaamde voerschep met holes! Tevens is een voerschep ook een handig attribuut in de boot zodat de boot mooi schoon blijft en jij je boilies of partikels eenvoudig kan strooien op het water.

Een werppijp heeft als groot voordeel dat je over soms wel 100 meter kan aanvoeren wanneer je dit een beetje onder de knie hebt. Bij wat zachtere boilies die je over een grote afstand wil aanvoeren met een werppijp, is het misschien handig om bevroren boilies mee te nemen naar de waterkant zodat ze niet barsten tijdens het werpen! In DTB kunnen we je hierover informeren.

Waarom voeren met een werppijp of voerschep?

Een vraag die vaak in onze viswinkel gesteld wordt, wat is het voordeel van deze hulpmiddelen? Het grote voordeel is dat je meer verspreid voert dan dat je dat met een voerboot doet. Het voordeel van een voerboot is dat je over een grotere afstand je haakaas en voer kan aanbieden maar heeft op sommige wateren als nadeel dat de karper argwaan krijgt. De zogenaamde ‘hoopjes voer’.

Je krijgt de karper meer aan het zwemmen wanneer je meer verspreid voert zodat ze ook wat makkelijker te haken zijn. Een bijkomend voordeel is dat je het water minder verstoort dan dat je met een rubberboot het water op gaat, of een voerboot te water laat.

Online werppijp of voerschep bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe karper werppijp of voerschep online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om je werppijp of voerschep te gebruiken! Heb je vragen neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de karperwinkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: er zijn tevens extra lange stelen voer voerscheppen om op nog grotere afstanden je aas aan te bieden. Je kan eenvoudig de korte steel losdraaien van de voerschep.