Filter opties Showing 1 - 24 of 56 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 56 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 56 results

Swingers, hangers en indicators bij De Tacklebox

Swingers, hangers en indicators. Een onmisbaar product voor een betere beetregistratie. Diverse gewichten en kleuren. Wil je bij je beetverklikkers de bijpassende kleur? Geen probleem. De diverse leveranciers hebben tegenwoordig bij hun beetmelders ook de bijpassende kleur hanger, swinger of indicator.

Het nut van een swinger of hanger

Voor een goede beetregistratie is dit gewoonweg een onmisbare tool in je karpervisserij.

Het geeft je een beter inzicht van wat er onderwater afspeelt. Loopt de waker op dan zwemt de karper van je af of zijwaarts omdat de lijn van de spoel wordt weggetrokken. Zakt de waker dan weet je dat de karper naar je toe zwemt. Daardoor zul je de techniek van het aantikken anders moeten inzetten dan wanneer deze van je af zwemt. Vis je met slappe lijn op korte afstand dan kies je voor de lichte(re) wakers, middelgrote afstand een medium variant en grote afstand een zware waker.

Op extreme afstanden ook extra loodgewicht voor een nog betere registratie.

Wil je hier meer informatie over, kom dan gerust langs in De Tacklebox in Beilen en wij zullen je onder het genot van een bak koffie voorzien van de juiste informatie.

Welke swinger, hanger of indicator voor jou?

Allereerst ga je kijken naar de kleur of deze matcht met de kleur van je beetverklikker. Ons advies is om bijpassende kleuren te gebruiken. Dit visuele aspect geeft wat rust…

Vis je dichtbij dan is een lichte variant meestal voldoende en vis je op grote afstand dan is een zware of zwaardere waker aan te raden. Tevens zijn er accessoires te verkrijgen te weten; Weights om je waker te verzwaren. Een eenvoudige tool om het gewicht van je waker aan te passen. Bij meer stroming is het dus handig om deze ‘weights’ voorhanden te hebben zodat je niet steeds ‘valse piepen’ krijgt. Swingers hebben veelal een gewicht op het stangetje zitten en door deze te verschuiven kun je hem eenvoudig verlichten of verzwaren.

Sommige wakers kunnen ook op spanning worden gezet zodat deze ‘weights’ overbodig zijn.

Veel soorten Swingers en Hangers

Sommige merken beetverklikkers hebben voorop een geïntegreerde aansluiting. En soms kun je de hangers gewoon op de ouderwetse manier eronder hangen. Wat voor jou het beste past.

Let erop wel op bij de aanschaf dat het compatible is, sommige merken hebben verschillende aansluitingen! Het ene merk past dus niet voorop de beetverklikker van de andere. Bij De Tacklebox hebben wij een ruim assortiment swingers en hangers. Er zit vast wel wat voor jou bij in onze karperwinkel.

De keuze van al deze swingers, hangers en indicators bestaan vaak uit series small, medium, large of een XL versie.

Specifieke informatie, ook wel specs genoemd, van de wakers kun je bij ons op de site vinden: detacklebox.nl

En zó adviseren wij onze klanten in DTB te Beilen

Online swingers en hangers bestellen bij De Tacklebox.

Je nieuwe swingers of hangers online bestellen dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel kan genieten van je aankoop. Heb je vragen over welke swingers of hangers of indicator je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.