Filter opties Showing all 9 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 9 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 9 results

Kruiwagens bij De Tacklebox

Kruiwagens speciaal voor de karpervisser en zijn of haar visserij. Stel je voor dat je al die spullen ‘los’ naar je stek zou moeten brengen. Je tong zou op je schoenen liggen.

Kruiwagens met een enkele band zijn toch vaak het handigst. Ook zijn er kruiwagens met twee extra wielen achteraan. Dat is op een vlakke ondergrond prima maar wanneer de ondergrond schuin afloopt is een kruiwagen met twee wieltjes niet de beste keuze. Van lichtgewicht en compacte modellen tot de meest uitgebreide versies. Er is een ruime keuze aan kruiwagens in de karperwinkel De Tacklebox.

Waarom een kruiwagen en het gemak ervan

Tegenwoordig bezit bijna ieder karpervisser wel een kruiwagen. Lekker snel al je carp gear op je kruiwagen laden en zo ben je binnen afzienbare tijd op je visstek. Je kunt op veel stekken niet met je auto komen zodat de kruiwagen de oplossing bij uitstek is. Wanneer je éénmaal een beetje bedreven bent met het opladen van je karperspullen kun je het meestal wel in één keer aflopen.

Groot voordeel van een kruiwagen is dat je niet al je spullen afzonderlijk naar je stek hoeft te brengen wat weer enorm in tijd scheelt. Je kunt je auto ergens anders parkeren zodat niemand weet waar je zit te karperen. Ook in veel gevallen niet geheel onbelangrijk! En mocht er een dikke regenbui overtrekken dat is het altijd handig om een waterproof cover aan te schaffen zodat niet al je spullen gelijk zeiknat zijn. Je bent van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak DTB om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Waar op te letten bij het aanschaffen van een kruiwagen?

Kruiwagens zijn er in verschillende uitvoeringen. De meeste zijn helemaal te demonteren zodat deze makkelijk in je auto past. Zorg er altijd voor dat je band hard is zodat je niet zo zwaar hoeft te duwen, het loopt een stuk prettiger en je wordt er minder snel moe van.

Ik pak mijn kruiwagen zo in dat de stretcher onderop komt te liggen die ik vervolgens uitklap om daar al mijn luggage en hengels en de rest van de spullen tussen te leggen en deze met een barrow strap vast te zetten. Let er bij de aanschaf van je kruiwagen goed op dat deze voor jou de juiste hoogte heeft met betrekking tot de handgrepen. Zijn deze te laag voor jouw lengte dan is het transporteren van je karperspullen naar je karperstek niet erg prettig. Sommige modellen hebben uitklapbare zijkanten zodat je meer spullen kunt vervoeren ten opzichte modellen zonder deze extra feature. Zie mijn bovenstaande tip!

Mocht je het helemaal supercool vinden dan zijn er modellen die worden aangedreven door een motortje zodat je zelf helemaal niet meer hoeft te duwen. Gemak dient de mens toch, nietwaar? De specificaties en afmetingen staan vermeld bij de kruiwagens.

Je nieuwe kruiwagen bestellen bij De Tacklebox

Je kunt je nieuwe kruiwagen online bestellen en dan ben je verzekerd van een snelle levering. Heb je vragen over welk product je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in De Tacklebox voor persoonlijk advies.