Filter opties Showing 1 - 24 of 31 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 31 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 31 results

Bivvy’s, Brolly’s, Tenten en paraplu’s bij De Tacklebox

Een bivvy, brolly of ander type tent is natuurlijk onmisbaar voor een heerlijke comfortabele karpersessie. Karpertenten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Omdat natuurlijke iedere karpervisser andere wensen heeft die bij zijn manier van vissen past hebben wij daarom een goed gesorteerd assortiment opgebouwd.

De ene karpervisser wil een grote tent om al zijn spullen in te leggen tijdens de sessie voor langere tijd, en een ander wil een kleinere bivvy voor een snelle korte sessie.

Kies je voor een bivvy, brolly of paraplu?

Om de juiste brolly, bivvy of karpertent voor jou aan te schaffen is het belangrijk om jouw specifieke wensen in kaart te brengen.Maak je vooral snelle korte sessies? Dan is een open brolly of lichtgewicht bivvy ideaal.

Ga je voor meerdere dagen naar de waterkant, dan kan je vaak beter kiezen voor een ruimere 1 of zelfs 2-persoons bivvy met eventueel een luifel. Heb je vakantie en je vismaatje slaapt bij jou in de tent dan zal een tweepersoonstent de voorkeur genieten! Dan is ruimte van de tent van groter belang. Dit soort keuzes maak je aan de hand van alles wat er in de tent, bivvy of brolly moet komen te liggen.

Tevens heb je de keuze uit diverse doeken wat waterdichtheid betreft. Heb je liever het frame aan de binnenkant of aan de buitenkant? Al deze informatie kun je op  detacklebox.nl vinden.

Accessoires voor je karpertent

De karpervisser kiest tegenwoordig vaak voor een tent die snel en eenvoudig is op te zetten. De tenten, brolly’s of bivvy’s zijn tegenwoordig goed uitgerust met diverse features zoals stevige grondzeilen, infillpanels, skullcaps en overwraps. Deze toebehoren veraangenamen je karpersessie. Gemak dient de mens.

Sommige tenten, meestal de tweepersoons, kunnen worden geleverd met een innercapsule. Dit zorgt ervoor dat er weinig tot geen ongedierte in je tent komt en dat tijdens het slapen je nachtrust niet verstoord wordt.

Bescherm je bivvy met een overwrap of skullcap

Bij warm en zonnig weer kun je eventueel er een skullcap op zetten en of er een overwrap over heen gooien. Dit zorgt ervoor dat je doek niet zo snel verkleurt en tevens geeft het extra bescherming dat mocht je onder de bomen zitten en er takken afvallen, de skullcap of overwrap je tentdoek beschermt. Dit verhoogd de kans op een langere levensduur van je karpertent en voorkomt lekkage.

Bekijk alle tenten in de winkel in Beilen

Wil je meer informatie of wil je de tent opgezet zien, kom dan gerust langs in De Tacklebox in Beilen en wij zullen je onder het genot van een bak koffie voorzien van de juiste informatie. Je kunt ons altijd even bellen of een email sturen voor verdere informatie.

Online een bivvy of brolly bestellen bij De Tacklebox.

Je nieuwe tent, bivvy, brolly of paraplu online bestellen dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel snel en droog aan de waterkant kunt zitten. Heb je vragen over de levering van je nieuwe vistent? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.