Kleding Categories

Filter opties Showing 1 - 24 of 78 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 78 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 78 results

Bestel jouw kleding online bij De Tacklebox

Bij binnenkomst in onze winkel in Beilen valt het meteen op: De Tacklebox heeft een enorme keuze in kleding voor karpervisssers. Van Waadpakken & Schoeisel, Mutsen, Petten en Zonnebrillen tot T-shirts/polo’s en Truien.  Maar natuurlijk ook Broeken, Jassen en niet te vergeten Warmtepakken

Kom kijken naar jouw favoriete karper kleding in onze winkel of maak je keuze gemakkelijk online vanuit je luie stoel. Heb je advies nodig? Vraag ons dan vooral het hemd van het lijf. Mailen of bellen kan natuurlijk ook! We zijn er om jou bij het karpervissen te helpen.

Karpervissers vinden bij De Tacklebox altijd hun kleren

Wat voor soort kleding zoek je? Het nieuwste van het nieuwste, dat wat je altijd koopt, dat wat écht zit volgens de professionals of gewoon iets wat niet al te duur is? De kleding van jouw keuze vind je bij De Tacklebox. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zoeken het juiste kledingstuk er voor je bij.

Online je kleding bestellen bij De Tacklebox

Online je viskleding bestellen bij De Tacklebox: makkelijk en veilig
Vul je online mandje met producten van De Tacklebox en reken gemakkelijk en veilig af via iDeal, Paypal, Bancontact of een van de andere betaalmethodes, inclusief Afterpay voor achteraf betalen. Je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen, maar makkelijk is het wel. Bijvoorbeeld om je voorgaande bestellingen in te zien en het bestelproces te kunnen volgen.

Na je bestelling van voorradige artikelen zorgen we er in samenwerking met DHL voor dat je binnen 48 uur over jouw visspullen beschikt. Mocht je bestelling na ontvangst toch niet helemaal naar wens zijn, neem dan contact met ons op voor een goede oplossing.