Viskleding nodig? Ook daarvoor ga je naar De Tacklebox

Bij De Tacklebox hebben we alles om goed voorbereid én modieus aan het water te verschijnen. PetjesmutsenT-shirts en polo’struienhoody’sjassenbroeken en complete pakken zoals warmtepakken en waadpakken. Tot en met laarzen aan toe. Kom naar onze winkel en laat je verrassen door het actuele aanbod aan kleding voor de karpervisser.

Onze kleding voor karpervissers

Ook op het gebied van karper-kledinghebben we het beste van de beste merken voor je geselecteerd. We hebben merken als Rod HutchinsonFoxNashKordaTrakkerNavitasProLogicChubESP en Skee-TexJassentruien en makkelijke broeken. Je moet het gewoon zien. Kom dus langs en pas jouw favoriete kleding. Komend seizoen loop jij er weer helemaal actueel bij!

Karpervissers gaan naar De Tacklebox

Onze winkel vind je aan de Linthorst Homanweg 19 in Beilen. Van dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10 tot 18 uur. Op donderdag is het koopavond tot 21 uur. Op zaterdag zijn we open van 9 tot 16 uur. Graag tot ziens! Lukt een fysiek bezoek nou niet, dan kun je altijd terecht in onze webshop, dag en nacht, 7 dagen per week. Voor vragen zijn we bereikbaar via e-mail en de telefoon. Bestellen gaat gemakkelijk en veilig! Is het product onverhoopt niet wat je ervan verwacht, neem dan contact met ons op. Als het in de originele staat is, krijg je gewoon je geld terug. Daar doen wij niet moeilijk over. Bezorgen doen we vanaf een bedrag van 50 euro gratis.