Overige Categories

Filter opties Showing 1 - 24 of 373 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 373 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 373 results

Karperspullen van De Tacklebox

Kom langs in onze winkel en laat je verrassen door het uitgebreide en diverse assortiment. Niet alles past precies in een specifieke categorie visspullen. In de winkelkun je alles rustig bekijken en proberen. Maar dat geldt ook voor de webshop. Neem een kijkje in de categorie ‘overige visspullen‘ en kijk of er iets van je gading bij zit.

Mooie merken karperspullen

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij van De Tacklebox hebben het: beetverklikkers, swingers en hangers, achtersteunen, schepnetten, tackleboxen (uiteraard), hoofdlampen en overige verlichting, verrekijkers, zonnebrillen, kruiwagens, voerboten, rubberboten en nog veel meer.

De merken? Dat zijn de echte toppers in karperspullen: Fox, Nash, Korda, Taska, Strategy, Trakker, Aqua Products, Jag, JRC, Solar Tackle en nog vele karpervismerken meer.

De Tacklebox: visspullen kopen van hoge kwaliteit

Bij De Tacklebox zijn wij – Harnold Kikkert en Martin Post – zeer kritisch op de kwaliteit van de spullen. Door jaren ervaring weten we precies wat jij nodig hebt en welke producten zich hebben bewezen. Toch is niet elke karpervisser dezelfde. Daarom vind je bij ons een breed assortiment waaruit je zelf een keuze voor jouw karpervisserij kunt maken. Bestellen kun je ook doen vanuit de webshop. Bij bestellingen van 50 euro of meer betalen wij de verzendkosten. Binnen 48 uur heb je jouw gear in huis. Natuurlijk ben je ook altijd voor vragen of een praatje van harte welkom in onze winkel in Beilen, Drenthe. Graag tot zien bij De Tacklebox.