Filter opties Showing the single result
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing the single result
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Enige resultaat

Voerboten voor karpervissen bij De Tacklebox

Een voerboot voor het uitvaren van je lijnen kan het verschil maken tussen wel en niet vangen van een dikke karper. Daar waar je in het verleden naar je te ver afgelegen stek met een rubberboot naar toe moest peddelen of in het beroerdste geval uitzwemmen, is daar tegenwoordig de voerboot voor.

Gemak dient de mens. De karper die te ver op werpafstand zat werd niet gevangen en die karper is nu binnen handbereik middels de voerboot.

Wat is het voordeel van een voerboot?

Bij het vissen op karper wordt steeds vaker gebruik gemaakt van een voerboot eventueel uitgebreid met een dieptemeter en of GPS. Een Deeper is heel eenvoudig toe te voegen aan een voereboot.

Je kan precies daar je rig droppen daar waar jij het wilt. Op de vierkante meter nauwkeurig. Je doet de rig, je onderlijn, in het bakje van de voerboot eventueel aangevuld met het nodige aas, en begint uit te varen naar jouw stek.

Doe voor de zekerheid er een PVA zakje omheen of een wateroplosbare foam zodat je zeker weet dat je haak vrij van eventuele takjes of andere in het water gelegen rotzooi ligt.

Het misschien grootste voordeel wel is dat er nu stekken binnen handbereik liggen die simpelweg niet af te gooien zijn. Daar hangt de karper uiteraard graag wat rond in zo’n veilige zone.

Waarom vissen met een voerboot?

Waarom vissen met een voerboot? Het is een extra tool binnen je karpervisserij om gemakkelijker de moeilijk vangbare karpers in je net te krijgen. Karpers die je voorheen niet wist te vangen zijn nu het haasje want je kan de plekken nu wel bevissen.

Met één of twee accu’s voor een kortere sessie is meestal al wel voldoende om die gewenste karper in je net te trekken. Een volledig nieuwe dimensie binnen jouw visserij. Als je er  een beetje handig in bent geworden met het uitvaren van je rig dan kun je bij sommige modellen zelfs twee hengels tegelijk uitvaren. Hoe heerlijk is dat?

In De Tacklebox kunnen we je wel van de nodige informatie voorzien. Je bent van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Online een voerboot bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe karper voerboot online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw voerboot uit te varen! Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: combineer je voerboot ook zeker eens met de producten van Deeper.