Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 12 results

Visbroeken bij De Tacklebox

Broeken voor iedere periode van het jaar. Wil je een korte of lange zomerbroek, of toch een broek voor de koudere nattere periode? Broeken zijn in allerlei soorten verkrijgbaar.

Van eenvoudig te dragen joggingbroek tot warme waterdichte broek. Wil je een camo, groene, zwarte of khaki kleur, het is er allemaal. Vele merken hebben ook korte broeken in hun assortiment voor de zomerse periode.

Welke broek is geschikt voor welke periode?

Tegenwoordig zijn er broeken die het gehele jaar kunnen worden gedragen daar ze zijn toegespitst op onze karpervisserij. Moest je vroeger richting de winter stoppen met het vissen op karper omdat er geen goede warme kleding was, dan is dat tegenwoordig geen excuus meer. Heerlijk comfortabele warme goed zittende broeken zijn er te kust en te keur. Veelal zijn deze broeken ook nog eens waterafstotend of waterdicht.

Ook zijn er gewoon regenbroeken voor de zomerse periode beschikbaar in diverse varianten. Je hebt de keuze uit visbroeken met steekzakken of ritssluiting, net wat jijzelf het prettigst vindt. Voor de wat warmere periode kun je een fantastisch lekker slobberende, of tight fit, jogger of korte broek aanschaffen. Bovendien hebben vele karpermerken zowel korte als lange broeken in hun assortiment. Alle specificaties worden bij het product vermeldt.

Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijk zittende jogger onder je warmtepak in de winterse periode. Voor een advies op maat kun je terecht bij de karperwinkel DTB.

Online broeken bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe visbroek online dan ben je verzekerd van een snelle levering. Heb je vragen over welke broek je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: heerlijk warme sokken en handschoenen voor de koude periode ook bij ons in De Tacklebox te verkrijgen!