Filter opties Showing 1 - 24 of 79 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 79 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 79 results

Kant en klare onderlijnen bij De Tacklebox

Kant en klare onderlijnen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse karpervisserij. Het verschil in lengte van de kant en klare rigs kan soms het verschil maken tussen vangen of niet vangen. Wil je een korte of langere onderlijnen? Welke haak moet eraan zitten? Hoe groot moet de haak zijn? De wens van iedere karpervisser is weer anders  en een goed opgebouwd assortiment is daarom bij ons in De Tacklebox te vinden.

Wat voor kant en klare onderlijnen zijn er?

Bij het vissen op karper wordt steeds vaker gebruik gemaakt van kant-en-klare onderlijnen simpelweg vanwege de goede kwaliteit en uiteraard het gemak! Je kunt heden ten dage kiezen uit zoveel verschillende variaties dat er vast voor jou wel een goed model tussen zit.

Wil je een kort onderlijn voor bepaalde situaties met een kleine haak of grotere haak dan is het geen probleem. Wil je een langere onderlijn met een kleine of grote haak ook dat is geen probleem. De onderlijnen bestaan uit gevlochten materiaal en uit fluor carbon of een ander materiaal.

Ook kant en klare rigs voorde  wiervisserij zijn te krijgen in de vorm van een Ronny Rig of de befaamde Chod Rig. Rigs voor het vissen aan de oppervlakte of op half water zijn de Floater of Zig rigs.

Waarom vissen kant en klare onderlijnen?

Een vraag die vaak in onze karperwinkel gesteld wordt, waarom zou ik met kant en klare onderlijnen gaan karpervissen als ik ze ook zelf kan maken? Allereerst het gemak en ten tweede niet iedereen is even handig in het zelf knopen van zijn of haar rig. De kwaliteit en de keuze in kant en klare onderlijnen voor alle facetten in jou visserij zijn voorhanden. Je kunt bijna niet misgrijpen.

De Ready-tied onderlijnen zijn er met een wartel of een quick link of ook wel speed link genoemd. In DTB is een enorme keuze aan kant en klare onderlijnen van diverse merken zoals PB Products, Pole Position, Fox, Korda, Nash en ESP.

Wil je graag eens overleggen welke rig het beste is voor jou karpervisserij? Je bent van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak De Tacklebox om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Onderlijnen bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe kant en klare online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw onderlijnen uit te testen!

Heb je vragen over welke onderlijnen je moet kiezen? Neem contact met De Tacklebox op via telefoon, email of kom langs in de karperwinkel voor persoonlijk advies.