Filter opties Showing all 2 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 2 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 2 results

Warmtepakken bij De Tacklebox

Warmtepakken die het karpervissen aangenamer maken in de koudere periode is een ‘must have’ voor de ‘wintervisser’. Trek hierbij een paar heerlijk warme gevoerde laarzen van het merk Skee-Tex aan en je zult het geen moment koud hebben.

Warmtepakken heb je in verschillende maten en uitvoeringen. Zo zijn ze te verkrijgen in ééndelig, tweedelig en zelfs driedelig. Sommige warmtepakken zijn waterdicht en andere weer waterafstotend. Waterafstotend geldt meestal voor een paar uurtjes waterdichtheid en daarna laat het water door. Dat noemen ze ook wel semi-permeabel met een duur woord.

Voor de karpervisserij volstaat een waterafstotend warmtepak meestal al wel. Voor de echte kouwkleum zijn een paar extra kledingstukken zoals handschoenen of een heerlijke warme muts geen overbodige luxe om toch lekker te kunnen doorvissen in de koude periode van het jaar.

Waarom en welk warmtepak?

Een warmtepak met een hoog draagcomfort draagt bij aan een heerlijke warme sessie. Wanneer je het als karpervisser koud krijgt zakt de motivatie vaak naar het nulpunt. Nee, net geen vriespunt! In de koude periode is het al vaak niet gemakkelijk om een aanbeet te forceren en met een warmtepak hou je het net even vol tot die enen aanbeet.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een tweedelig pak omdat de warmte beter bewaard blijft wanneer je een pitstop hebt moeten doen vanwege de ‘boskoffie’ of een frikandel speciaal. Je kan je warmtejas aanhouden! Met tweedelig bedoel ik in dit geval een jas en een boek. Maar tweedelig houdt ook in dat er een extra binnenvoering in de jas zit die je er bij minder koud weer ook uit kan ritsen.

Kijk bij je keuze ook even naar de onderkant van de warmtebroek dat je deze kan vergroten zodat je deze over je warmtelaarzen kan trekken. Bij ons in De Tacklebox te Beilen hebben we wel een goed warmtepak voor jou.

Online een warmtepak bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe warmtepak online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om de door jou aangeschafte kleding uit te testen!

Heb je vragen neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: er zijn ook underlayers of base layers, die doordat deze een mooie sluitende pasvorm hebben heerlijk te dragen zijn in het warmtepak!