Filter opties Showing all 21 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 21 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 21 results

Stoelen bij De Tacklebox

Stoelen zijn natuurlijk onmisbaar voor een heerlijke comfortabele karpersessie. Stoelen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Omdat iedere karpervisser andere wensen heeft die bij zijn postuur past hebben wij daarom een goed gesorteerd assortiment opgebouwd. Want zeg nu zelf; wie wil er niet heerlijk zitten langs de waterkant tijdens zijn of haar vissessie?

Welke stoel is voor jou het meest geschikt?

Om de juiste stoel voor jou aan te schaffen is het belangrijk om jouw fysieke conditie te bekijken.Heb je rug-, heup- of nekklachten dan zul je ander wensen hebben dan karpervissers die dat probleem niet hebben. Ben je een mobiele visser of meer een statische karpervisser?

Heb je fysieke klachten en ben je een mobiele karpervisser dan zul je een andere keuze maken dan wanneer je meer een statische visser bent met die klachten. Dan is gewicht van de stoel waarschijnlijk van groter belang.  Dit soort keuzes geldt natuurlijk ook voor kleine, normale of grote vissers. Slank of grof.

Heb je liever een lagere stoel of juist een langere stoel?

Langere personen geven de voorkeur meestal aan een hi-back model wat ook nog als voordeel heeft dat je een beetje uit de wind kan zitten met je hoofd! Een heerlijke stoel voor de wat langere sessies hebben wat mij betreft een zitvlak van foam. Een stoel van een ander materiaal begint uiteindelijk een beetje aan te voelen alsof je zitvlak begint te branden. Het schuurt wat meer en geeft een onprettig gevoel.

Tevens heb je de keuze uit stoelen met of zonder armleuning wat weer wat gewicht bespaart. De laatste jaren komen er ook steeds meer wide varianten wat voor de breder gebouwde karpervisser een ware uitkomst is. Tevens zijn  er ook opzetstoelen die je eenvoudig op je stretcher kunt plaatsen en toch comfortabel kunt zitten.En zó adviseren wij onze klanten in De Tacklebox te Beilen.

Online een stoel bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe karperstoel online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw stoel uit te testen!

Heb je vragen over welke stoel je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: Een beschermhoes die je eenvoudig tijdens een regenbui over je stoel trekt zonder deze te moeten inklappen en opruimen.