Filter opties Showing 1 - 24 of 57 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 57 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 57 results

Hulpmiddelen voor karpervissen bij De Tacklebox

Hulpmiddelen mogen niet ontbreken in je tacklebox. Zeker niet wanneer je zelf je eigen onderlijnen maakt. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat je net even een verfijndere rig kunt maken.

Of zelfs een sneaky aasaanbieding middels een uitgebalanceerde boilie waardoor de karper net even sneller gehaakt wordt. Een tool die je gecoate lijn stript en waarmee je de knopen kunt aantrekken van je rig en hair, het mag niet ontbreken aan de waterkant.

Welke  hulpmiddelen voor jou visserij?

De hulpmiddelen die ik graag gebruik voor het maken van een onderlijn  vind je allemaal in mijn tacklebox terug. Zo is daar een krimptool met krimps om lekker stijve onderlijnen van te maken. Maar ook een multi rig tool voor het maken van een lusje en om knopen aan te trekken. Wil jij je boilies halveren of crushen dan zijn daar ook weer de nodige gadgets voor. In DTB kunnen wij je daarover prima adviseren

Online hulpmiddelen bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe karper hulpmiddelen online dan kun je heerlijk aan de slag gaan om je perfectie onderlijn te maken en aasaanbieding te optimaliseren.

Heb je vragen over welke hulpmiddelen voor jou van belang kunnen zijn? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.