Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 12 results

Slaapzakken bij De Tacklebox

Slaapzakken is een onmisbaar attribuut in de karpervisserij. Behaaglijk warm slapen in je slaapzak tijdens je sessie is toch wat we allemaal willen? Een goede snelle ritssluiting is ook van wezenlijk belang bij een aanbeet. De ‘snelsluiting’, ook wel panieksluiting genoemd, moet goed functioneren tijdens een aanbeet en niet blijven vastzitten of haperen. De betere merken voorzien hierin.

Slaapzakken met dubbele voering tot wel min 20 graden zijn er te koop. Sommige worden geleverd met een gratis kussen. En voor de normale temperaturen zijn er ook slaapzakken die ‘slechts’ een enkele voering hebben waardoor je zomers niet uit je slaapzak drijft.

Welke slaapzak is voor jou interessant?

Welke slaapzak is interessant voor jou is ook afhankelijk van je karpervisserij. Wanneer je in de koudere perioden door gaat met vissen dan zou ik voor minimaal een 4 maar liever een 5 seizoenen slaapzak kiezen. Vis je daarentegen alleen maar in de warmere perioden dan volstaat een 2 of 3 seizoen slaapzak al.

Mocht je onverhoopt toch ook eens met zo’n 2 of 3 seizoen slaapzak in de koudere periode willen vissen dan is het mogelijk om er een Shroud overheen te trekken. Deze zijn warm en meestal waterdicht!

Ook zijn er veel slaapzakken op de markt die je vast kunt ritsen aan je stretcher. Een zogenaamde “System’ zorgt er voor dat je slaapzak nooit van je stretcher af gaat en je maximale ruimte hebt om in te slapen.

Je kunt je keuze maken uit een fleece, wollen of synthetische materiaal. Het synthetische materiaal heeft als nadeel dat het ‘geluid’ maakt. Superwarme slaapzakken, vooral de hollow fibre,  hebben vaak een uitritsbaar gedeelte die je bij minder koude perioden kunt verwijderen. Dus twee in één zeg maar. Bovendien zijn er ook voldoende slaapzakken die geschikt zijn voor de warmere nachten en zijn veelal wat goedkoper in prijs.

Bij De Tacklebox is er een ruim assortiment aan slaapzakken voor jou als karpervisser. Wil je graag eens overleggen over welke slaapzak het beste bij jou past? Je bent van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Online een slaapzak bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe slaapzak online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw nieuwe slaapzak uit te testen!

Heb je vragen over welke slaapzak je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.