Filter opties Showing 1 - 24 of 37 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 37 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 37 results

Tackleboxen en emmers bij De Tacklebox

Tackleboxen en emmers bieden vele voordelen voor het opbergen van onderlijnen en aas. Zo heb je opbergboxjes voor je onderlijnen die dan weer compatible (passen) zijn in je tacklebox. Andere tackleboxen zoals een rigbox zijn alleen geschikt voor je onderlijnen.

Je kunt ook kiezen voor een Rig Safe Combi voor je end game samen met je rigs. Ook een Zig Box is een goede optie om je Zig rigs in te bewaren. Van kleine tot grote emmers, wij hebben ze vanaf 5 liter tot en met 30 liter. Sommige emmers hebben inserts en weer andere kun je ze zelfs omvouwen. Wij hebben bij De Tacklebox een aardige collectie Tackleboxen en emmers weten op te bouwen.

Wat is het voordeel van een Tacklebox?

De meeste karpervissers hebben allemaal al wel één of meerdere tackleboxen in hun tas zitten. Een tacklebox zorgt ervoor dat je alle endtackle voor een onderlijn direct en overzichtelijk voor handen hebt. Geen gezoek en frustratie meer.

Je hebt diverse verschillen in Tacklebox. Zo heeft de één een sluiting met magneten en een ander merk weer met plastic schuifjes. Het aantal vakjes om je endtackle in te doen verschilt per type box. Door middel van pins kun je diverse onderlijnen met verschillende lengtes vastpinnen in het foam van de tacklebox.

Ook speciaal voor haken, zigrigs en chodrigs zijn er tegenwoordig diverse opbergboxjes. In de karperwinkel DTB is voldoende aanwezig voor iedere karpervisser.

Wat is het gemak van een emmer?

Karpervissen zonder één of meerdere emmers bij je te hebben  is niet meer weg te denken uit de huidige karpervisserij. Het gemak wat het met zich meebrengt is onbeschrijflijk.

Het ‘eenvoudige’ emmertje kan worden ingezet om je aas middels een heerlijke liquid in te soaken en dagenlang lekker te laten intrekken om je aas attractiever te maken waardoor de karper het eerder zal opmerken. Tijdens je trip naar de waterkant voorkomt het dat ongedierte bij je aas zal komen wanneer je het in de emmer bewaart.

Sommige modellen hebben zelfs een modular systeem waardoor je in de emmer twee of meerder bakjes kunt doen waar eventueel je haakaas al kant en klaar aan je onderlijn zit, zodat je na het landen van de karper snel van onderlijn kan wisselen.

Sommige emmers kun je opvouwen, de zogenaamde collapsible buckets, deze emmers worden gebruikt om de karper tijdens het fotograferen nat te houden. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat het weinig transportruimte in beslag neemt. De handigste is waarschijnlijk voor de bootvissers een Toilet Seat!

Online Tackleboxen of Emmers bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw tacklebox en of emmer online dan ben je verzekerd van een snelle levering!

Voor eventuele vragen kun je contact met ons op via telefoon, email of kom langs in De Tackleboxvoor persoonlijk advies.