Filter opties Showing the single result
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing the single result
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Enige resultaat

Jassen bij De Tacklebox

Jassen speciaal voor het vissen zijn er in allerlei variaties. Jassen tegen de regen. Jassen tegen de kou. Jassen tegen de kou én regen zijn vaak gevoerd met een extra laag die uit zilverfolie kan bestaan en zodoende de warmte terugkaatst. Regenjassen voor de warmere dagen zodat je er niet uit zweet. Heerlijk comfortabele jassen volop verkrijgbaar in onze karperwinkel DTB.

Welke jas voor jou visserij en bij welke omstandigheden!

Jassen die goede bescherming bieden tijdens het vissen in de regen maakt het karpervissen er gewoonweg leuker op. Wanneer je zeiknat bent ben je toch snel geneigd om huiswaarts te keren, terwijl je eigenlijk nog even lekker door zou willen vissen op karper. Hou er rekening mee dat je een waterdichte jas kiest voor dit soort zware omstandigheden.

Bij het vissen op karper is het belangrijk dat je droog en warm blijft. Je hebt ook waterafstotende jassen maar na verloop van tijd nemen dit soort jassen het water ook op. Dat duurt meestal wel even maar wanneer je een langere sessie hebt gepland en de weersomstandigheden zijn nou niet bepaald rooskleurig dan is zo’n waterafstotende jas niet je beste keuze.

Je hebt regenjassen die gemaakt zijn van een soort rubber plastic-achtig materiaal waarin je na verloop van tijd begint te zweten, maar ook van hoogwaardige kwaliteit met een ademend membraam. Vanzelfsprekend zijn er ook jassen die je onder normale omstandigheden kan dragen en een ‘carpy look’ hebben!

Je bent van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak De Tacklebox om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Online een visjas bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe jas online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw nieuwe jas uit te testen!

Heb je vragen over welke jas je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: combineer je jas met heerlijk dragende laarzen zodat je ook in de koude of natte periode lekker door kan karperen!