Rigs & Lood Categories

Filter opties Showing 1 - 24 of 765 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 765 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 765 results

Rigs en lood van De Tacklebox

Als karpervisser heb je goede rigs en tools nodig om die mooie karpers te vangen. We hebben alles in huis om goed beslagen ten ijs te komen. Hakenwartelsonderlijnmateriaallood en loodsystemenleadersvoorslagenhoofdlijnen, alles voor zigvissen en nog veel meer. Natuurlijk allemaal van topmerken. Kom kijken of doe meteen een bestelling via onze webshop.

Onze merken in rigs en lood

Bij De Tacklebox doen we geen concessies aan kwaliteit. Desondanks zijn onze prijzen alleszins redelijk. Kijk en vergelijk zelf. Bovendien voeren we echt topmerken. Wat dacht je van rigs en tools van merken als FoxNashKordaShimanoTaskaStrategyAceJagPB ProductsSolar Tackle en meer? Kun je het product van jouw voorkeur niet vinden? Laat het ons weten en we zoeken samen met jou naar een goede oplossing.

Ook daarom bestel je bij De Tacklebox

De Tacklebox heeft alles voor jouw als karpervisser. Of je nu een beginner of een vergevorderde visser bent. Bij ons bestel je veilig en gemakkelijk, ook als je in België woont. Jouw artikelen worden binnen twee werkdagen bezorgd door DHL. Bestel je voor een bedrag boven de 50 euro, dan nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Is er onverhoopt iets niet naar wens, dan kun je natuurlijk ruilen of een ander artikel krijgen. Service is voor ons heel belangrijk, net als voor jou. Graag tot zien in onze winkel in Beilen of online, in onze karper webshop.