Filter opties Showing 1 - 24 of 43 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 43 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 43 results

Kookgerei bij De Tacklebox

Lekker eten drinken met het juiste kookgerei maakt jou karpersessie zoveel aangenamer, dat het gewoon niet mag ontbreken aan de waterkant. Van een eenvoudige brander tot de meest luxe variant.

Doe daar een gasbusje bij die je in een gascannister stopt zodat je ook nog gas bespaart, zet er een windshield/windscherm omheen, en je kan bijna beginnen met koken. Zet de pan op het vuur of wil je eens een toaster gebruiken, het kan allemaal. Uiteraard zijn er tassen speciaal om je kookgerei in te bewaren.

Welke kookgereiproducten aan de waterkant?

Voor een lekkere sessie voor een avond of langere periode wil je gewoon betrouwbare producten. Je zal aan de waterkant zitten en je gasbrander, ook wel stove of heather genoemd, het begeven!

Tegenwoordig kun je ze aanklikken omdat er een elektronische ontsteker opzit zodat je geen aansteker bij je hoeft te hebben. Verschillende merken hebben daar de juiste pannen of toaster voor op de markt gebracht. Uiteraard zijn daar ook mooie tassen voor ontwikkeld om deze in te bewaren.

Ook aan een leuk setje bestek is gedacht in de vorm van een Food set voor één of twee personen. Op deze gasbranders kun je koffie zetten met een Bialetti welke veel gebruikt wordt in de scene. Of doe je het liever op de Engelse manier en ga je een ketel opzetten voor een verkwikkend kopje thee? Neem een goed afsluitende waterkan of water carrier mee en je hoeft niet te verdrogen.

Aanvullingen op je kookgerei voor korte of langere sessies.

In onze karperwinkel DTB zijn er eindeloze aanvullende producten die je sessie aan de waterkant prettiger en overzichtelijker maken. Neem nu bijvoorbeeld een lichtgewicht bivvy tafel of een stevige aluminium bivvy tafel om je mok of bord op te zetten, of een uitgebreide bank life table, het is er allemaal. Gemak dient toch de mens?

Je nieuwe kookgerei bestellen bij De Tacklebox

Je kunt al je nieuwe kookgerei en bijbehorende producten online bestellen en dan ben je verzekerd van een snelle levering.

Heb je vragen over welke producten je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in De Tacklebox voor persoonlijk advies.