Filter opties Showing all 16 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 16 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 16 results

Soepel onderlijnmateriaal bij De Tacklebox

Soepel onderlijnmateriaal, vaak bestaand uit sterk dyneema, geeft je de mogelijkheid om je rig, één van de belangrijkste tools om de karper te haken, optimaal te presenteren. Pak je daarbij ook nog eens het juiste loodgewicht en vorm, dan heb je al een voorsprong ten opzichte van de karpervisser die dit facet onderschat.

Ook is er soepel onderlijnmateriaal dat je kunt splicen zodat je geen knopen hebt. Rigs zijn belangrijk in die zin dat je de juiste lengte gebruikt met betrekking tot de bodemstructuur en hardheid.

Soepel onderlijnmateriaal tegen schuwe karper.

Soepel onderlijnmateriaal met een ultrafijne structuur heeft een groot voordeel bij voorzichtige schuw azende karpers. Doordat het materiaal dun en zacht is zal de karper bij het zoeken naar voedsel het minder snel opmerken omdat het soepel onderlijnmateriaal zich wat natuurlijker gedraagt en door de karper minder snel worden opgemerkt.

Tevens heb je de keuze uit diverse kleuren zoals weed, silt, gravel, groen, grijs en camo. Leverbaar in verschillende diameters ook wel lbs genaamd. Deze diktes gaan meestal van 15 tot 30 lbs. De dunnere variant wordt meestal gebruikt voor de karpervisserij waarbij er geen obstakels in het water zijn. Kies je de juiste kleuren van je soepel onderlijnmateriaal bij het water dan valt de onderlijn mooi weg tegen de bodem.

In onze karperwinkel De Tacklebox is er voldoende keuze uit diverse merken zoals PB Products, Pole Position, Korda, Fox, Nash, ESP of Ridgemonkey. Met deze merken kun je zelf je onderlijn knopen op de door jou gekozen materialen. Voor het stevig aantrekken van je lus of lussen kun je het best gebruik maken van een knot puller!

Wil je graag eens overleggen over welk soepel onderlijnmateriaal  het beste is voor je rig dan ben je van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak De Tacklebox om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Online soepel onderlijnmateriaal bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe soepele onderlijnmateriaal voor je rigs online dan ben je verzekerd van een snelle levering!

Heb je vragen over welk soepel onderlijnmateriaal je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de karperwinkel voor persoonlijk advies.

Extra tip: combineer je soepele onderlijn met een beetje extra putty(kneedbaar lood) zodat het mooi op de bodem ligt.