Filter opties Showing 1 - 24 of 67 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 67 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 67 results

Karper Tassen bij De Tacklebox

Tassen in diverse uitvoeringen en kleuren zijn er beschikbaar voor iedere karpervisser. We hebben door de jaren heen een waanzinnig assortiment aan tassen opgebouwd. Voor iedere karpervisser is er een geschikte tas. Tassen met zijvakken of juist zonder zijvakken. Tassen met camo print of wil jij juist een geen camo print, dan is er wel een tas in de khaki of groene kleur voor jou.

Wil je een brede tas of toch liever een smallere tas, of gaat je voorkeur uit naar een hogere tas? Verschillende luggage maakt de keuze niet eenvoudiger. Tevens zijn er tegenwoordig koelboxtassen van een hoge kwaliteit. Uiteraard zijn er ook eenvoudige kleine tasjes om bijvoorbeeld lood of loodvrije producten in te stoppen. Bij ons in De Tacklebox kun je wel slagen.

Welke tas past het best bij jou?

Bij het vissen op karper wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tassen die van veel vakken zijn voorzien die betrekking hebben op je directe karpervisserij. Al je Endtackle direct voor handen is toch zeer praktisch.

De tassen zonder zijvakken worden meestal ingezet voor het meenemen van overige artikelen zoals weegschalen, koffiepotten of pop-ups om maar eens wat te noemen. Ook in de hedendaagse karpervisserij zijn er talloze rugtassen in zeer goede kwaliteit wat eerder nog wel eens een probleem was.

Bij veel tassen van wat hogere kwaliteit wordt gebruikt gemaakt van YKK-ritsen. Dit garandeert een langere levensduur. Grote en kleine tassen in ons assortiment zorgt ervoor dat je vast wel iets vindt wat bij jou past, zij het een pouch ter bescherming van je weegschaal of hoofdlamp, bij ons in de karperwinkel DTB is het te vinden.

Wat is het nut van een goede karpertas?

Een vraag die vaak in onze viswinkel gesteld wordt, welke tas moet ik hebben voor dit of deze producten. Wij kijken naar diverse facetten van zijn of haar karpervisserij en stemmen daar op af. Tevens mag de vraag niet achterwege blijven wat de behoefte van de klant is. Daar spelen wij op een correcte wijze op in. Het juiste advies zorgt ervoor dat beide partijen uiteindelijk tevreden zijn.

Een wat duurde tas is meestal wat duurzamer dan de goedkopere range. De stof is dunnen en de ritsen zijn simpelweg vaak van mindere kwaliteit. De duurdere tassen hebben vaak dubbele gestikt en dubbelwandig. Een rugtas wordt ook vaak gebruikt voor het struinend karpervissen maar ook voor de ‘normale’ karpervisserij dat mocht je kruiwagen vol liggen jij je rugtas op je rug doet zodat je geen twee keer hoeft te lopen en minder gewicht op je kruiwagen hebt.

Online een karpertas bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe karpertas  online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw nieuwe luggage uit te testen!

Heb je vragen over welke tas je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.