Filter opties Showing 1 - 24 of 33 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 33 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 33 results

Loodsystemen voor Karpervissen bij De Tacklebox

Loodsystemen zijn in combinatie met je onderlijn één van de belangrijkste tools om de karper te haken en optimaal te presenteren. Er zijn diverse type montages loodsystemen te verkrijgen. Over het algemeen zijn dit visveilige systemen. Zo heb je COG-systemen, Running rigs, Helicopter systemen, Lead clip, Safety Chod Rigs en ga zo maar door.

Tevens is het zo dat er binnen dat scala ook weer veel mogelijkheden zijn. Wil je inline of juist een wartelsysteem, welke kleur, welke breeksterkte, soepel of stijf, kort of lang. Je ziet dat de mogelijkheden enorm zijn.

Welk loodsysteem voor jou visserij?

De loodsystemen zijn er in de kant en klare versies maar je kan ze natuurlijk ook zelf maken met de daarvoor bestemde Endtackle. De kant en klare loodsystemen zijn natuurlijk bijzonder handig en hoef je alleen maar aan je hoofdlijn te knopen om daarna dan vervolgens je onderlijn weer aan het loodsysteem te knopen en je bent klaar om te vissen.

Het advies is om bij obstakelvisserij te kiezen voor een wartelloodsysteem daar in de praktijk blijkt dat mocht er lijnbreuk ontstaan je het lood verliest!  Je hebt bijvoorbeeld ook kant en klare leadcore leaders om met een helicopter rig te vissen.

Of je kiest voor een grippa inline action pack waar je alleen maar je onderlijn aan hoeft te knopen, of voor de hit en run safe systemen. Ongelooflijk veel mogelijkheden zijn er te verkrijgen zoals je ziet.

Ook een leuke handige tool is de Tadpole die je in het lood doet en wanneer de karper begint te schudden met zijn kop dan zal het warteltje soms in combinatie met de tadpole uit het lood schieten. Dit heeft als voordeel dat het lood over de hoofdlijn glijdt en de karper sneller naar boven komt wat de dril ten goede komt en de karper minder snel in de obstakels zal duiken.

Wil je graag eens overleggen over welk loodsysteem het beste is voor je rig dan ben je van harte welkom in onze ruime hengelsportzaak De Tacklebox om te overleggen met een van onze karper specialisten.

Online loodsystemen bestellen bij De Tacklebox

Bestel jij jouw nieuwe loodsystemen voor je rigs online dan ben je verzekerd van een snelle levering! Heb je vragen over welk loodsysteem je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.