Aas Categories

Filter opties Showing 1 - 24 of 228 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 228 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 228 results

Bestel jouw aas voor karpers online bij De Tacklebox

Bij binnenkomst in onze winkel in Beilen valt het meteen op: De Tacklebox heeft een enorme keuze in aas voor karpers en in endgame-productenLiquidsflavoursdipspop-upshookbaitsboiliespelletspartikelsgroundbaits en nog veel meer. Kom kijken naar jouw favoriete aas in onze winkel of maak je keuze gemakkelijk online vanuit je luie stoel. Heb je advies nodig? Vraag ons dan vooral het hemd van het lijf. Mailen of bellen kan natuurlijk ook! We zijn er om jou bij het karpervissen te helpen.

Karpervissers komen bij De Tacklebox aan hun trekken

Wat voor soort aas voor karpers zoek je? Het nieuwste van het nieuwste, dat wat je altijd koopt, dat wat écht werkt volgens de professionals of gewoon iets wat niet al te duur is? Het aas van jouw keuze vind je bij De Tacklebox. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zoeken het juiste aas er voor je bij. Voor elk water, elke karper en elke visser zijn er specifieke keuzes te maken. We kunnen ons voorstellen dat de keuze voor een aas niet echt makkelijker maakt. Vraag ons daarom gerust om advies.

Online je aas bestellen bij De Tacklebox

Online je aas bestellen bij De Tacklebox: makkelijk en veilig
Vul je online mandje met aasproducten van De Tacklebox en reken gemakkelijk en veilig af via iDeal, Paypal, Bancontact of een van de andere betaalmethodes, inclusief Afterpay voor achteraf betalen. Je hoeft geen account aan te maken om te kunnen bestellen, maar makkelijk is het wel. Bijvoorbeeld om je voorgaande bestellingen in te zien en het bestelproces te kunnen volgen. Na je bestelling van voorradige artikelen zorgen we er in samenwerking met DHL voor dat je binnen 48 uur over jouw visspullen beschikt. Mocht je bestelling na ontvangst toch niet helemaal naar wens zijn, neem dan contact met ons op voor een goede oplossing.