Filter opties Showing all 11 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 11 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 11 results

Stretchers bij De Tacklebox

Stretchers zijn natuurlijk onmisbaar voor een heerlijke comfortabele karpersessie.

Strechers zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Omdat iedere karpervisser andere wensen heeft die bij zijn postuur past hebben wij daarom een goed gesorteerd assortiment opgebouwd. Want zeg nu zelf; wie wil er niet heerlijk liggen langs de waterkant tijdens zijn of haar vissessie?

Welke stretcher past bij jou?

Om de juiste stretcher voor jou aan te schaffen is het belangrijk om jouw fysieke conditie te bekijken.

Heb je rug-, heup- of nekklachten dan zul je ander wensen hebben dan karpervissers die dat probleem niet hebben. Ben je een mobiele visser of meer een statische karpervisser? Heb je fysieke klachten en ben je een mobiele karpervisser dan zul je een andere keuze maken dan wanneer je meer een statische visser bent met die klachten. Dan is gewicht van de stretcher waarschijnlijk van groter belang.  Dit soort keuzes geldt natuurlijk ook voor kleine, normale of grote vissers. Slank of grof.

Heb je liever een wat zachter matras dan zul je eerder voor een stretcher kiezen met een matras van foam. De wat hardere matrassen zijn vaak van een ademende stof en hebben ‘geheugen’. Een heerlijk bijpassend kussen mag natuurlijk niet ontbreken.

Tevens heb je de keuze uit stretchers zonder vaste slaapzak en stretchers met een aan-geritste slaapzak de zogeheten slaapsystemen. En zó adviseren wij onze klanten in De Tacklebox te Beilen.

Losse stretcher of compleet sleepsystem

De compacte karpervisser kiest tegenwoordig  vaak voor een stretcher met slaapsysteem. De stretchers zijn inklapbaar met de slaapzak er nog op. Snel en makkelijk op te zetten en op te ruimen. De stretchers met slaapsystemen zijn meestal voorzien van een slaapzak met twee lagen.

Bij warm weer kruip je in de bovenste laag en wanneer het kouder wordt in de tweede laag. Mocht je in de buitenlucht willen slapen en geen tent of bivvy willen opzetten, dan kun je er eenvoudig een bijpassende Shroud aanschaffen.

Wil je meer informatie of wil je even proefliggen? Kom dan gerust langs in De Tacklebox in Beilen en wij zullen je onder het genot van een bak koffie voorzien van de juiste informatie.

Online een stretcher bestellen bij De Tacklebox

Natuurlijk kan je je nieuwe stretcher ook online bij ons bestellen. Dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel in dromenland ligt en droomt van dikke karpers. Heb je vragen over welke stretcher of slaapsysteem je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.