Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 12 results

Hoofdlampen en verlichting bij De Tacklebox

Hoofdlampen en verlichting die snel leeglopen is voor velen de reden om een hoofdlamp of een bivvylamp met een USB aansluiting aan te schaffen. Tegenwoordig zijn er zelfs afstandsbedieningen bij de verlichting en of een app voor je telefoon.

De wat exclusievere modellen hebben een unit waar een oplaadbare batterij in zit die zelfs vervangen kan worden in noodgevallen voor een normale batterij. De goedkopere modellen hebben meestal geen USB aansluiting maar gewoon batterijen. Hoe hoger je in het segment komt hoe sterker het aantal Lumen. Een aantal merken heeft er ook nog wel een handig tasje bij om je verlichting veilig in te bewaren. De branduren kunnen sterk variëren per model van soms vier uur volop tot vijfendertig uren in de dimstand!

Welke hoofdlamp en verlichting voor je nachtvisserij?

Tijdens je nachtvisserij wil je niet dat je hoofdlamp leeg is gelopen wanneer je een karper staat te drillen. Daarom gebruiken velen een hoofdlamp of bivvyverlichting die USB oplaadbaar zijn. Je hebt zelfs hoofdlampen onder andere van Led Lenser die je middels je app op je mobiele kan regelen. Je kan dan de kleur of lichtsterkte instellen naar jouw wensen.

Veel karpervissers slapen met een hoofdlamp om de nek zodat ze die direct voorhanden Zo’n beetje iedere karpervisser heeft tegenwoordig wel een powerbank in zijn tas zitten. Ongelooflijk handig, zodat je nooit meer een lege hoofdlamp hebt. Overigens zijn er ook handige ‘bugkillers’ die USB oplaadbaar zijn, om ongedierte zoals muggen, wespen en vliegen bij je vandaan te houden voor een prettige nachtrust. Deze zijn bovendien voorzien van een lampje zodat je ook gewoon verlichting hebt voor in je bivvy. Twee in één zeg maar!

Tijdens je nachtfotografie kun je de belichting een extra zetje geven middels een handig hulpmiddel genaamd Floodlight, Halo light of een bivvy light om er een paar uit te lichten. hebben en dan is een kleiner model een aanrader. De ‘specs’ staan op de site van De Tacklebox bij de producten vermeld.

Je nieuwe verlichting bestellen bij De Tacklebox

Je kunt je verlichting of andere hulpmiddelen online bestellen en dan ben je verzekerd van een snelle levering.

Heb je vragen over welke producten je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in De Tacklebox voor persoonlijk advies.