Filter opties Showing 1 - 24 of 92 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing 1 - 24 of 92 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing 1–24 of 92 results

Handige gadgets voor karpervissers bij De Tacklebox

Wat een geweldige keuze handige tools zijn er toch. Deze producten kunnen het karpervissen een handige wending geven. Soms is het een gadget die de muggen op afstand houdt.

Om ‘om het hoekje’ te vissen’ een Y-Line Guard of C-Line Guard. Of heb je liever een thermometer die je gebruikt voor je voerstrategie! Teveel om alles te benoemen.

Bij De Tacklebox hebben wij ruim voldoende handige gadgets op voorraad waaruit jij jouw keuze kunt maken.

Welke gadgets heb jij nodig voor jouw visserij?

Welke gadgets heb jij nodig? Mogelijk zit er voor ieder karpervisser wel een item tussen die het hem of haar een stukje gemakkelijk gaat maken in jou visserij. Het gadget dat wenselijk is kan voor de technische kant van jouw visserij zijn zoals Distance Sticks of Markers.Ook voor het welzijn van de karper hebben we veel gadgets zoals Carp Care. Of je wilt iets dat jouw visserij comfortabeler maakt zoals een Bivvy Fan of Bug Blaster. Al dit soort gadgets vind je terug bij DTB.

Vis je op grote(re) afstand dan kunnen Markers een uitkomst bieden. Je vaart zelf naar je gemarkeerde stek toe en wanneer je een voerboot gebruikt is een verrekijker best wel handig.

Ga je koffie zetten of een eitje bakken met spek dan is een windshield vaak een vergeten item en het bespaart veel gas. Zo zie je maar enkele producten die het karpervissen een stukje makkelijker maken. Het aanbod van de diverse handige gadgets kun je bij ons op de site vinden: detacklebox.nl

Wil je meer informatie kom dan gerust langs in De Tacklebox in Beilen en wij zullen je onder het genot van een bak koffie voorzien van de juiste informatie.

Je kunt ons altijd even bellen of een email sturen voor verdere informatie.

Online handige gadgets bestellen bij De Tacklebox.

Je nieuwe gadgets online bestellen, dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel kan genieten van je aankoop. Je kunt altijd contact met ons opnemen  via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.