Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 12 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 12 results

Pellets bij De Tacklebox

Vissen met pellets kan soms het verschil maken tussen wel en niet vangen van een karper. Karperpellets is een voer dat speciaal is ontworpen om karper aan te trekken en te voeden tijdens het vissen.

Het zijn kleine ronde of cilindervormige pellets die bestaan uit een combinatie van ingrediënten zoals vismeel, sojameel, maïsmeel en andere ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen. Omdat elke situatie en elke karpervisser anders is hebben wij een super grote collectie karperpellets op voorraad. Onze collectie is opgebouwd voor en door specialisten en bestaat enkel uit top aasmerken.

Wat zijn karper pellets?

Bij het vissen op karper wordt steeds vaker gebruik gemaakt van pellets in combinatie met boilies. Pellets zijn goed inzetbaar op wateren met zachte bodem en op druk beviste wateren. Een vispellet kan samengesteld zijn uit verschillende vismelen maar evenzo goed uit zoete ingrediënten die dan ook weer in verschillende smaken verkrijgbaar is. Sommige pellets hebben een hoog oliegehalte en sommige een laag gehalte. Hou hierbij rekening mee in welk jaargetijde je vist. In de zomer kan je prima hoog oliehoudende pellets gebruiken. In de koude periode daarentegen gebruik je deze niet of in mindere mate, om te snelle verzadiging te voorkomen.

De karper pellets uit onze webshop zijn van hoge kwaliteit, ruiken heerlijk en zijn goed te gebruiken lokmiddel. Pellets worden ook gebruikt bij het opkweken van karpers. Ze zorgen voor een gezonde groei en betere weerstand bij karpers!

Waarom pellets inzetten?

Pellets inzetten kan zorgen voor een snelle reactie van de karper omdat het een enorme hoge aantrekkingskracht heeft. Vaak wordt gist gebruikt als eiwitbron. En laat daar de karper nou ontzettend gek op zijn. Om de aantrekkingskracht te verhogen worden er vaak aminozuren aan toegevoegd. Het is tevens onder normale omstandigheden goed verteerbaar en zorgt dus voor een verbeterde spijsvetering.

Ook kan het dressuur doorbrekend zijn, zeker op wateren waar het niet of nauwelijks wordt ingezet. Neem bijvoorbeeld betaïne pellets welke een hoog oliehoudend gehalte hebben, met of zonder centraal gat te verkrijgen in De Tacklebox. Een ware killer in sommige omstandigheden.

Wannneer vissen met pellets?

Pellets kun je het gehele jaar goed inzetten om de karper op je aas te krijgen. Zeker in de winter en het voorjaar kan het lonend zijn om je pellets te combineren met fluo pop ups en aan de slag te gaan en er wat verkruimelde en halve boilies eraan toe te voegen. Je kan de pellets toevoegen aan alle partikelmixen of boilies. Uiteraard kun je met over een bed van pellets prima vissen met plastic hookbaits.

Online pellets bestellen bij De Tacklebox.

Bestel jij jouw nieuwe karper pellets online dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel naar de waterkant kunt om jouw nieuwe pellets uit te testen!

Heb je vragen over welke pellets je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. Extra tip: combineer je pellets ook zeker eens met Particles of Groundbait voor extra attractie.