Filter opties Showing all 18 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 18 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 18 results

Baitrunner/Big Pit molens bij De Tacklebox

Molens in diverse uitvoeringen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de huidige karpervisserij. Molens en dan met name de karpermolens kunnen je voor een moeilijke keuze stellen welke jij nu voor je visserij nodig hebt.

Moet het er één worden met baitrunner of juist  met de slip voorop? Moet het een Big Pit worden of volstaat een kleinere karpermolen? Moet je ver gooien of kun je de lijnen uitvaren? Allemaal zaken die van belang zijn bij de aanschaf van je nieuwe molen. Bij De Tacklebox hebben wij een ruim assortiment molens. Voor iedere karpervisser is er wel een keuze.

Welke molen met of zonder baitrunner voor jou?

Welke molen past bij jou visserij? Om de juiste molen te vinden voor je visserij moet je een aantal zaken goed afwegen. Vis je op grote(re) afstand of vis je dichtbij? Kun je gebruik maken van een voerboot of moet je juist werpen?

Vis je op de kleinere wateren zoals visvijvers of de kleinere kanalen dan volstaat een medium karpermolen al snel. De lijncapaciteit is dan meestal voldoende. Je kunt kiezen voor een hoofdlijn van nylon, gevlochten of fluor carbon.

Ons advies is dat je zeker een molen moet aanschaffen met voldoende lijncapaciteit die bij jouw visserij hoort!

Reservespoel bij je karpermolen

De meeste molens zijn uit te breiden met extra reserve spoelen. Best handig want dan hoef je niet steeds je lijn te vervangen maar kun je gewoon van spoel wisselen. De reservespoelen worden bij enkele modellen meegeleverd en bij andere kun je ze apart aanschaffen. Het molen aanbod kun je bij ons op de site vinden: detacklebox.nl

De specificaties staan per type molen afgebeeld op onze site. Om enkele merken te noemen: Shimano, Sonik, Penn, Fox, Skills.

Gratis lijn laten opspoelen in de winkel

Kom je in DTB en wil je nieuwe hoofdlijn op de door jou bij ons aangeschafte karpermolens, dan spoelen wij die handmatig voor je op als extra service! En zó helpen wij onze klanten in DTB te Beilen. 

Wil je meer informatie kom dan gerust langs in De Tacklebox in Beilen en wij zullen je onder het genot van een bak koffie voorzien van de juiste informatie.

Je kunt ons altijd even bellen of een email sturen voor verdere informatie.

Online karpermolens bestellen bij De Tacklebox

Je nieuwe molen online bestellen, dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel kan genieten van je aankoop. Heb je vragen over welke molen je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.