Filter opties Showing all 20 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 20 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 20 results

Beetmelders bij De Tacklebox

Beetmelders, beetverklikkers of piepers, iedereen heeft er wel een naam voor.

Een onmisbaar product om je sessie te veraangenamen. Zo zijn beetmelders los te verkrijgen maar ook in combinatie met een ontvanger, welke ook wel receiver of sounderbox wordt genoemd.

Beetverklikkers en ontvanger zijn vaak apart van elkaar in te stellen voor volume, gevoeligheid en toonhoogte. Tevens kun je ook vaak van kleur wisselen op je beetverklikker en ontvanger. Bij De Tacklebox hebben wij een ruim assortiment beetmelders. Voor ieder wat wils.

Welke beetverklikker en of ontvanger voor jou?

Om de juiste beetmelder met eventueel een bijbehorende ontvanger voor jou aan te schaffen is het belangrijk om jouw specifieke wensen in kaart te brengen. Ga je alleen maar overdag karpervissen en blijf je bij de hengels zitten dan is een ontvanger wellicht overbodig.

Zet je daarentegen een hengel toch een stuk verderop dan is een ontvanger geen overbodige luxe. Voor de karpervisser die ook ’s nachts aan de waterkant vertoeft zal de receiver een onmisbaar attribuut zijn. Je zal de aanbeet maar missen wanneer je van dikke karpers droomt! Bekijk hier alle beetmelder sets met ontvanger bij De Tacklebox.

De ontvanger geeft de ‘piepen’ door zodat je er wakker van wordt. De reciever kun je wat hoger in volume zetten en de beetmelder waar je hengel op ligt wat zachter instellen. Ander karpervissers hebben dan geen last van je!

We hebben beetmelders van alle grote merken zoals FoxDelkimNash en Sonik. Specifieke informatie van de beetverklikkers kun je bij ons op de site vinden.

Vele accessoires voor je beetmelders verkrijgbaar

De karpervisser heeft tegenwoordig voldoende keuze om voor hem de juiste beetmelder met toebehoren te vinden. De meeste beetverklikkers zijn uit te breiden van bijvoorbeeld twee naar drie en van drie naar vier of zelfs meer. Tevens zijn er mooie stevige koffers om ze in te vervoeren naar de waterkant.

Swingers en hangers

Sommige merken beetmelders hebben een aansluiting voor je swingers of hangers voorop geïntegreerd. Bij ander merken kun je de wakers onder de beetverklikker monteren. De swingers of wakers geven de beetindicatie beter door zodat je weet wat er onder water gebeurd.

Niet alle hangers of swingers passen op de verschillende systemen omdat het schroefdraad anders is.

Valse piepen voorkomen

Zwemt de vis naar je toe dan zal de waker zakken en vice versa. Tevens kun je in veel gevallen de waker verzwaren met extra gewicht wanneer het water bijvoorbeeld hard stroomt zodat je minder valse piepen krijgt. Ook een toploodje ook wel back lead of slider genoemd zou je kunnen gebruiken om ‘valse piepen’ te voorkomen.

Snag ears ter bescherming van je hengels

Ook zijn verschillende beetmelders zoals de Nash Siren voorzien van Snag ears. Deze extra staafjes aan de zijkanten van je hengel zorgen er voor dat je hengel niet van de beetmelder af kan vliegen bij een aanbeet. Heeft jouw beetmelder hier geen aansluiting voor? Dan zijn er ook Snag ears van diverse merken los te verkrijgen en onder je piepers te monteren.

Wil je meer informatie over alle beetmelders, kom dan gerust langs in De Tacklebox in Beilen en wij zullen je onder het genot van een bak koffie voorzien van de juiste informatie.

Je kunt ons altijd even bellen of een email sturen voor verdere informatie.

Online beetverklikkers bestellen bij De Tacklebox

Je nieuwe beetverklikker online bestellen dan ben je verzekerd van een snelle levering zodat je snel kan genieten van je aankoop. Heb je vragen over welke beetverklikker je moet kiezen? Neem contact met ons op via telefoon, email of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.