Tacklebox K(n)oopavond

Gezellige koopavonden in de hengelsportzaak kennen we allemaal wel. Lekker even bijkletsen met je vismaten, sterke verhalen vertellen aan de koffietafel en ondertussen even de gebruikelijke items bij elkaar shoppen zodat je in het weekend weer goed beslagen aan de waterkant zit.

Ryan weet als geen ander hoe een scherpe presentatie het verschil kan maken tijdens de jacht op dit soort parels.

Rig- en endtackle Tips van Ryan

Bij De Tacklebox in Beilen transformeert de koopavond vanaf heden 1 avond per 4 weken in een knoopavond. De talentvolle en extreem fanatieke karpervisser Ryan Offermans gaat namelijk 1 donderdagavond in de maand al zijn rigkennis delen met geïnteresseerde karpervissers.

Ben je jong of oud, een beginnend of gevorderde karpervisser? Heb je last van losschieters of twijfel je over bepaalde aspecten van je rigs? Dan ben je van harte welkom tijdens de knoopavond. Ryan zal namelijk al je vragen en je tips geven om je rigs zo goed mogelijk te laten functioneren. Deze avond is helemaal gratis en voor iedereen. Uiteraard zal de normale koopavond blijven bestaan en ben je ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie of een potje goed visserspraat.

Datums k(n)oopavond:

  • 27 september
  • 25 oktober
  • 22 november
  • 20 december

Zoals je ziet is de eerste K(n)oopavond eind september al. Zet het dus snel in je agenda en kom langs in Beilen voor tips, tricks en lekkere koffie.