Nieuwe DTB webshop online! Reactie plaatsen

Met trots presenteren we de nieuwe DTB webshop! Om onze trouwe klanten nog beter van dienst te zijn heeft De Tacklebox de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe online winkel, Wij zijn super blij met het resultaat en willen dit graag met jou delen. Hieronder zijn de belangrijkste vernieuwingen voor u op een rijtje gezet.

Geheel nieuw design

Ons gehele online uitstraling is flink op de schop genomen. Natuurlijk hebben we wel ons vertrouwde geel en groen overal behouden, maar de rest is helemaal anno 2018. Zo hebben zijn de categorieën overzichtelijker geworden, hebben we een mooie nieuwsbrief integratie (die je trouwens zeker wil ontvangen), kan je veel eenvoudiger door de shop navigeren en hebben de productpagina’s een flinke update gehad. Daar zie je nu meteen hoeveel tijd nog hebt om jouw pakket met onze dagelijkse zending mee te sturen zodat je hem de volgende dag al thuis hebt!

Een compleet nieuw design maar nogsteeds DTB Style

Handige filters en zoekfunctie

Nooit meer lang scrollen in je zoektocht naar jouw boilies, nieuwe tent of favoriete end-tackle. Op je desktop zie je meteen alle categorieën in het mega-menu en op je telefoon kom je ook eenvoudig bij de gewenste subcategorie uit. Wil je specifiek zoeken op een merk of binnen jouw budget? Dan kan je dat nu instellen met onze handige filters! Wanneer je niet helemaal zeker bent waar je moet zoeken biedt de verbeterde zoekfunctie ook uitkomt. Hier vind je snel en eenvoudig al onze producten!

Filter eenvoudig op jouw favoriete merk en budget

Chatfunctie

Misschien ken je onze winkelmanager Matthijs al, en anders leer je hem via de webshop snel kennen. Om nog directer met onze klanten (jou) te communiceren lanceren wij namelijk onze eigen chatdienst. Matthijs heeft de taak op zich genomen om tijdens kantooruren al jouw vragen rechtstreeks via de chat te beantwoorden. Ben je aan het shoppen en wil je iets weten? Vraag het dus gerust! Ook kan dit natuurlijk via Facebook, e-mail en telefoon zoals altijd. Ook zijn we altijd bereid om jou te voorzien van handige tips voor je visserij als het even niet willen lukken.

We helpen je graag bij het shoppen maar zijn ook altijd bereid om tips te geven voor jouw visserij!

Inzichtelijke voorraad

Onze winkelvoorraad en webshopvoorraad zijn volledig gekoppeld. Geen twijfels meer voordat je naar Beilen rijd, je ziet online of jouw producten voor je klaar liggen. Overigens hoef je daar niet snel aan te twijfelen, onze voorraad is namelijk groot en altijd up-to-date met de nieuwste producten!

DTB Blog

Zoals je kan zien aan dit artikel hebben we een nieuwe DTB Blog! Hier zullen we zeer regelmatig toffe artikelen, video’s, reviews en tips plaatsen waar jij als visser veel aan gaat hebben. Ook willen we graag blogs van andere vissers delen, dus wanneer jij een interessant artikel hebt of een toffe review ontvangen we die graag!

De nieuwe DTB blog met zeer regelmatig tips en adviezen

Verlanglijst en vergelijken

Meer handige tools in de nieuwe webshop zijn de verlanglijst en vergelijk-functie. In jouw verlanglijst blijven alle producten opgeslagen die je hebt aangevinkt en op een later moment misschien nog wil bestellen. Moet even dus even overleggen met de vrouw over die nieuwe tent of heb je je bankpas niet bij de hand? Zet jouw producten dan in de verlanglijst en bestel ze de volgende keer met 1 klik!

Meer toffe acties!

Dankzij ons nieuwe systeem kunnen we veel meer toffe acties gaan doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van 3-halen-2-betalen en gratis handige producten bij aankoop van iets anders. Hier ga je snel meer van zien.

Nieuwe accounts aanmaken

Als laatste een iets minder handig maar wel noodzakelijk punt. We hebben er voor gekozen om de bestelgegevens en accounts niet over te zetten in onze nieuwe webshop. Dit heeft te maken met de nieuwe privacywet die in Mei in gaat. We willen nu al zekerheid kunnen bieden dat jouw gegevens niet onnodig in onze beveiligde database staan en daarom is het dus nodig om even een nieuwe account aan te maken tijdens het bestellen. Je kan gewoon de zelfde gegevens gebruiken en het is met 2 klikken geregeld! Registreer je hier.

Jouw nieuwe account aanmaken is zo geregeld!

Veel plezier met de nieuwe DTB Webshop!

Met al deze vernieuwingen hopen we dat jouw winkelervaring bij De Tacklebox nog veel beter is als voorheen en we wensen je dan ook veel plezier met het shoppen van jouw favoriete producten! Kom je desondanks iets tegen wat nog niet goed werkt? Meldt het ons even en we gaan het voor je fixen. We zijn tenslotte ook maar mensen ;).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *