Masterclass Werpen (Recap)

Met een hengel maar liefst 160 meter werpen. Voor veel vissers een onhaalbare misse maar voor wedstrijsspecialist en topvisser Henri Eshuis is dit bijna dagelijkse kost! Om die reden organiseerde De Tacklebox in samenwerking met de firma Sportex afgelopen zaterdag een leerzame clinic.

Hoofdoel? De deelnemers tips geven en zelf laten ervaren hoe je met het juiste materiaal en een correcte werptechniek extreem ver kan werpen! Hieronder zie je een uitgebreid fotoverslag van de dag waarbij het sommige vissers na een paar uurtjes oefenen al lukte om afstanden tot 150 meter te gooien. Al met al een geslaagde dag waar zeker een vervolg op komt. Bij deze willen wij alle deelnemers, Henri Eshuis en Gijs Wijnholts (Sportex) bedanken voor hun grandioze inzet en aanwezigheid!

Fotoverslag Masterclass

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot slot

Zoals jullie kunnen zien op de foto´s was het een gezellige en vooral leerzame dag waar afstanden tot ruim 150 meter werden gehaald door de deelnemers. Zoals velen zelf zeiden ´Een enorme verbetering in slechts een paar uurtjes tijd´. Dankzij dit succes gaan we volgend jaar ook zeker de Masterclass weer geven. Houd Facebook en de mail daar voor in de gaten!