DTB Seizoensaftrap 2023 Reactie plaatsen

Zaterdag 25 februari viert De Tacklebox haar 10-jarig bestaan. De jaarlijkse seizoensaftrap is inmiddels een begrip in karperland en ook dit jaar is iedereen van harte welkom tijdens deze fantastische dag in Beilen. Samen met tientallen groothandels presenteert wij deze dag allerlei nieuwe producten en consultants van groothandels en bekende vissers beantwoorden al je vragen om je verder te helpen in je visserij.

Buiten staan enkele superdeluxe visboten met bloedfanatieke vissers voor je opgesteld.

 

Tijdens de Seizoensaftrap zijn er vele bekende vissers en groothandels aanwezig. Bijvoorbeeld: Koen Koops & Ryan Offereins (Pole Position), Jelmer Simmes (Originals), Mike Thille (visaas Online), Mathijs Lourens & Bas van der Werff (Trakker) Roelof Schut & Dennis van Zon (MTC Baits), Jeroen Flokstra (Ridgemonkey) Allard de Vries (Nash) Gijs Wijnholts (Sportex) Jeroen (Led Lenser), Michael Hoogenraad (Voltacase) Marcel Ulje & Sander Schroer (PB Products), Mike Gerritsen (Carp Collector)

Koen Koops is present namens Pole Position.

 

Uiteraard zal ook de traditionele hamburgerkraam niet ontbreken. Voor het 10 jarig bestaan hebben wij  dit jaar meer hamburgers ingekocht dan ooit te voren. Ow ja, en om de seizoenaftrap nog mooier te maken: je ontvangt maar liefst 20% korting op een groot deel van het assortiment.

De belangrijkste kraam van de seizoensopening. Hamburgers zijn er zaterdag in overvloed.

Wij nodigen iedereen om er de 25e een grandioze dag van te maken. De koffie zal klaar staan, bekende vissers zijn er in overvloed en op het hele assortiment scoor je dus maar liefst 20% korting! Mocht je onverhoopt geen tijd hebben om langs te gaan (gemiste kansen denken wij), dan profiteer je ook in de webshop van 20% korting op bijna alles.

Waar: De Tacklebox Beilen
Wanneer: Zaterdag 25 februari

*uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met kortingscodes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *