Hengels & Molens Categories

Filter opties Showing all 4 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs
Filter opties Showing all 4 results
Sorteer op
Filter op Merk
Filter op Prijs

Showing all 4 results

Hengels & Molens voor het karpervissen

Misschien wel de belangrijkste onderdelen van je visserij zijn je hengels en molens. Al hoeven we jou dat natuurlijk niet te vertellen. Bij De Tacklebox hebben we vele hengels en molens van de beste kwaliteit in huis. Van de duurste karperhengels voor afstandvissen tot goedkopere molens voor het penvissen of de beginnende karpervisser.

Vis met het beste materiaal

Op hengels en molens moet je nooit besparen, ze zijn essentieel voor je visserij. Ben je toe aan nieuwe hengels of molens? Kom ze dan zeker eens proberen in onze grote winkel in karperspullen in Beilen. Is dat je wat ver weg? Dan kun je natuurlijk ook meteen online bestellen.

Mocht je na ontvangst van karperhengels of karpermolens onverhoopt niet tevreden zijn, dan vinden we altijd een oplossing. Maar die kans is klein, want we hebben de echte topmerken in ons assortiment: Trakker, Strategy, Sportex, Sonik, Shimano, Penn, Nash, Grade, Fox en Aqua Products Niet de minste namen in de karperwereld.

Alles voor het karpervissen koop je bij De Tacklebox

Ga je shoppen voor karperhengels en molens? Kijk dan eerst op De Tacklebox voor jouw online visspullen. We hebben een enorm assortiment aan geweldige producten, allemaal van goede merken. Bestellen gaat makkelijk en veilig via onze snelle webshop.. En je gear heb je over twee werkdagen al in huis. Is je bestelbedrag hoger dan 50 euro? Dan betalen wij de verzendkosten aan DHL. Natuurlijk kun je rekenen op de beste service. Wij zijn De Tacklebox. Aangenaam kennis met je te maken.