Tijdschriften, boeken en dvd’s over karpervissen

Jouw hobby deel je met velen over de hele wereld. Boeken vol worden er geschreven. Tijdschriften staan bol van de artikelen over karpervissen en de foto’s van karpers en karpervissers. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de films die er gemaakt worden. Bij De Tacklebox kun je terecht voor edities van Dé KarperwereldSpiegel Magazine en andere tijdschriften en boeken en dvd’s.

Genieten vanuit je luie stoel

Je kunt je karpertijdschrift natuurlijk meenemen naar de waterkant om daar lekker te lezen tussen het vissen door. Maar tijdschriften en boeken zijn vooral leuk voor thuis in de luie stoel, om je te verlekkeren aan de foto’s en de artikelen. En je mentaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen of op je volgende vissessie. In boeken kun je lezen over goede technieken om mooie vissen te vangen en krijg je tips van de professionals. Kom langs bij De Tacklebox en blader door ons mooie assortiment aan boeken en tijdschriften.

De Tacklebox: voor al jouw karperspullen

Als je bij de Tacklebox koopt, weet je zeker dat je bij de specialisten in karpervissen koopt. We hebben veel ervaring met het vissen op karpers en het gebruik van materialen en technieken. Die kennis geven we graag aan jou door, samen met de beste producten die we voor je hebben geselecteerd. Kom ze bekijken in de winkel of bestel direct via onze webshop. Je betaalt veilig via iDeal, waarna we de bestelling binnen 48 uur bij je thuis bezorgen. Bezorgen is gratis bij een bestelbedrag van boven de 50 euro. We zien je graag bij De Tacklebox!